Ett gym i Trelleborg som erbjuder mycket inom träning

Nu har halva sommaren gått, och jag hade tänkt mig att jag skulle berätta om något som jag vet att många av er har efterfrågat. Nämligen tips på ett gym där man kan få en allsidig och bra träning. Jag går regelbundet på ett gym i Trelleborg som heter Gym 101 Fitness i Anderslöv. Jag har haft en jobbig arbetssituation den senaste tiden på lagret med många tunga lyft. Eftersom jag går och tränar på detta gym i Trelleborg har jag sluppit värk i rygg, armar och axlar, något flera av mina kollegor drabbats av. Det är väldigt bra instruktörer som fokuserar på att ge kunden kvalitet och noggrannhet vilket så klart är viktigt när det gäller träning och hälsa. Orsaken till att jag väljer att gå till det här gymmet är för att jag inte hittat något annat gym som har så mycket olika slags träning att erbjuda. Det är verkligen kvalitet på den här träningen vilket gör att jag gärna vill rekommendera även er att börja på Gym 101 Fitness i Anderslöv. Det är schysst att man till en ganska låg kostnad kan få vara med från allt ifrån gruppträning, familjeträning, styrketräning med fria vikter och spinning. Alla slags människor tränar här och det är öppet dygnet runt för medlemmar. Det är säkert många som nu sagt till sig själva att de ska komma igång med träningen efter sommaren. Det är så lätt att sådana planer rinner ut i sanden. Låt det inte hända, utan se till att börja på detta gym, för vi som går här har både roligt när vi tränar, och får en bättre fysik.